GrasSoft > Hobbies > Vijfhart

Uiteindelijk kies je voor Vijfhart !

Zie ook de website www.vijfhart.nl

Over Vijfhart

Vijfhart IT-Opleidingen werkt samen met jou aan je kennis, inzicht en vaardigheden. Hiermee dragen wij bij aan jouw directe en toekomstige inzet. Meer dan 30 jaar helpen wij professionals groeien. En met succes!

Praktijkgericht onderwijs
De praktijk is waar het gebeurt. Daar stemmen wij ons lesmateriaal en ons cursusaanbod op af. Je krijgt bij ons theorie en gaat zelf ook aan de slag. Leren door te doen is namelijk niet alleen leuker maar ook beter.

Persoonlijk
Hou je van een snelle en persoonlijke benadering? Wij ook! Bij ons geen ingewikkelde belmenu┐s en antwoordapparaten. Je hebt een persoonlijk contactpersoon die je direct kan helpen bij al je (opleidings)vragen! Maak kennis met ons.

Cedeo-erkend
Wat onze klanten van onze IT cursussen en trainingen vinden, zegt veel over de kwaliteit. Om die kwaliteit goed in de gaten te houden, voeren we twee keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Daarvoor schakelen we de onafhankelijke organisatie Cedeo in. Meer dan 80% van onze cursisten moet tevreden of zeer tevreden zijn om de Cedeo-erkenning te krijgen. Dit is ons voor de vijfde keer op rij gelukt. Daar zijn we best trots op!

Volledig onafhankelijk
Wij voeren onze eigen koers en zijn uiterst flexibel in ons opleidingsaanbod. Wij hechten waarde aan onze onafhankelijkheid als opleider en daarom heeft geen enkele softwareleverancier een vinger in de pap. Heb jij een opleidingsvraag? Bel ons gerust. Ons brede aanbod en uitgebreide netwerk van freelance trainers, specialisten en andere opleiders garandeert een oplossing.

De toekomst
We willen groeien. Niet om groter te worden, maar om beter te worden. Groei volgens Vijfhart is een nog beter aanbod dat aansluit op de wensen van onze klanten. Heb jij suggesties? Laat het ons weten!

Cedeo erkenningen

Zie ook de website www.vijfhart.nl