GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2006

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

Niet verwacht, toch gekomen! Nadat mijn huis voorzien is van kunstof kozijnen en geïsoleerd glas, mijn tuin voorzien is van een hele mooi marmeren vloer (al zeg ik het zelf) was ik de verbouwingen enigzins zat. Het afronden van de tuin zal moeten wachten totdat ik terug ben van deze rondreis. Het is niet te geloven maar ik mag van mijn zeer gewaardeerde werkgever opnieuw aan een bijna twee maanden durend avontuur beginnen. Vanwege alle uitgaven dacht ik niet dat het erin zat, maar mijn baas confronteerde mij met mijn eigen woorden 'geniet ervan, het leven is te snel voorbij en het geld kun je niet meenemen'. Ja, het is een wijs man en hij weet wat goed is voor den mensch. Het avontuur gaat OPNIEUW beginnen (zelfs na drie keer (4e rondreis) is het scheepsrecht). Zondag 17 juni ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland.

Ik ga dit jaar veelal langs de bekende plaatsen maar voor de verandering eens in omgekeerde volgorde! Dus eerst Diakopto, dan Kreta, dan Thassos en ik eindig in Parga. Maar dit alles hangt af van tijd, weer en gevoel. Niets moet, alles mag is het motto.

Klik hierop voor extra informatie
Klik op het route plaatje voor meer informatie over de route, de landen en gebieden waar deze reis door voert.

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien.