GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2008

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

Het begint eentonig te worden, traditie of gewenning maar het avontuur gaat OPNIEUW beginnen. Zondag 1 juni ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland. Dit jaar heeft weer eens pijnlijk duidelijk gemaakt dat je moet genieten van iedere dag.

Goede gezondheid is meer waard dan al het geld en goud op deze aardkloot!

Ik ga dit jaar een rondje maken tegen de klok in, hetgeen betekent dat ik in Patras begin en in Parga eindig. Bekende plaatsen worden afgewisseld met nieuwe plaatsen. Ook dit jaar krijg ik bezoek van mijn kleinste broertje en zijn vriendin (Frances). Ze vonden vorig jaar een week vakantie toch wel erg kort en dus zit ik nu twee weken met ze "opgescheept" en mag ik ook nog een gruwelijk eind rijden om ze van en naar het vliegveld te krijgen (in Nederland hebben ze hetzelfde truukje bij andere mensen uitgehaald). Ach, het blijft tenslotte je broertje en zo erg is het nou ook weer niet (tenminste, vorig jaar hebben ze zich redelijk gedragen, haha). Niets moet, alles mag is ook dit jaar het motto.

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien.