GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2011

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

Vorig jaar vanwege allerlei redenen heb ik geen rondreis gemaakt. Ik kan u verzekeren: dat is mij slecht bevallen!! Ik heb wel het geluk gehad om twee vliegvakanties naar het mooie land te maken om de bevolking te steunen in de crisis. Dus eigenlijk heb ik niets te klagen maar het zijn wel 2 zware jaren (vooral zakelijk) geweest en de accu is echt op. Maar gelukkig heb ik een werkgever die om mij geeft en dus gaat het avontuur OPNIEUW beginnen.

Het vertrek is echter iets verlaat maar dat is vanwege een leuke gebeurtenis: mijn jongste broertje gaat trouwen!! Vrijdag 3 juni stapt hij in het huwelijksbootje met "zijn" Frances. Ondertussen zijn ze eigenaar van een boerderijtje in Koekange (spreek uit: Koek-aan-zee). Voortgang van de verbouwing is te volgen op www.berrygrasso.nl. Ik zal vanuit Griekenland dit natuurlijk ook in de gaten houden en geestelijk de verbouwing ondersteunen.

Maar goed, na die bruiloft is het helpen opruimen, een kater wegwerken en de auto inpakken. Zondag 5 juni ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland. De afgelopen jaren hebben toch weer pijnlijk duidelijk gemaakt dat je moet genieten van iedere dag.

Goede gezondheid is meer waard dan al het geld en goud op deze aardkloot!

Ik ga dit jaar een rondje maken (met de klok mee), hetgeen betekent dat ik in Igoumenitsa begin en eindig in Patras. Bekende plaatsen worden afgewisseld met nieuwe plaatsen. Dit jaar zal ik geen bezoek krijgen (zoals het er nu uitziet) van mijn kleinste broertje en zijn vriendin (Frances). Die hebben andere prioriteiten en je kan de euro maar 1 keer uitgeven (helaas).

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting en mijn zin om achter de laptop te gaan zitten.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien. Hieronder kun je ook op een dag klikken om te beginnen.

 

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje