GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2009

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

Het begint eentonig te worden, traditie of gewenning maar het avontuur gaat OPNIEUW beginnen. Zondag 31 mei ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland. Ook dit jaar heeft weer eens pijnlijk duidelijk gemaakt dat je moet genieten van iedere dag. Het verslag van vorig jaar - waar diverse mensen tot wanhoop gedreven op zitten te wachten - eindigde mooi. Maar het sprookje is in januari van dit jaar door mij beëindigd. De prinses bleek toch wat minder sprookjesachtig (en daar laat ik het bij).

Goede gezondheid is meer waard dan al het geld en goud op deze aardkloot!

Ik ga dit jaar een compleet rondje maken (met de klok mee), hetgeen betekent dat ik in Igoumenitsa begin en eindig. Bekende plaatsen worden afgewisseld met nieuwe plaatsen. Ook dit jaar krijg ik bezoek van mijn kleinste broertje en zijn vriendin (Frances). Ze vonden de vakantie vorig jaar zo leuk (ondanks dat ik zo vaak aan de telefoon zat) dat ik nu dus weer twee weken met ze zit "opgescheept". Ook nu mag ik de auto weer leegmaken en een gruwelijk eind rijden om ze van en naar het vliegveld te brengen (tis zo lekker goedkoop voor ze). Ach, het blijft tenslotte je broertje en zo erg is het nou ook weer niet. Tenminste, vorig jaar hebben we een leuke tijd gehad op Paradise Beach waar ik ook nu weer lekker de zee in zal duiken! Toch nog iets goeds overgehouden aan vorig jaar, haha. Niets moet, alles mag is ook dit jaar het motto.

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien.