GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2007

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

De verbouwing van de tuin heeft meer tijd en moeite gekost dan ik ooit voor mogelijk had gehouden! Dankzij mijn ouders is de tuin dan toch tot een Griekse oase omgetoverd (al zeg ik het zelf) want zonder hen was de tuin nu nog een oorlogsgebied geweest!

De tuin is al wel ingewijd met een tuinfeest maar is nog niet helemaal af. De keuken dient nog gebouwd te worden. Een goede reden om eens inspiratie op te doen in het juiste land want ik mag van mijn zeer gewaardeerde werkgever opnieuw aan een bijna twee maanden durend avontuur beginnen. Het avontuur gaat OPNIEUW beginnen. Zondag 3 juni ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland.

Ik ga dit jaar weer een rondje maken met de klok mee, hetgeen betekent dat ik in Parga begin en in Patras eindig. Bekende plaatsen worden afgewisseld met nieuwe plaatsen. Ik eindig op de Peleponissos waar ik mijn broertje en zijn vriendin (Frances) een week op bezoek krijg (zij zullen het anders zien, maar daar moet je niets van aantrekken). Niets moet, alles mag is ook dit jaar het motto.

Klik hierop voor extra informatie
Klik op het route plaatje voor meer informatie over de route, de landen en gebieden waar deze reis door voert.

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien.