GrasSoft > Reisverslagen > Rondreis 2012

Greece: Chosen by the Gods 
ic2.gif Kalender / Planning

Inleiding

Het was een zwaar jaar, op vele fronten, en ook nog een lange donkere winter. De accu is echt op. Maar gelukkig heb ik een werkgever die om mij geeft en dus gaat het avontuur OPNIEUW beginnen. Zondag 3 juni ga ik met de auto via Oostenrijk en Italië naar Griekenland.

Het afgelopen jaar heeft toch (al)weer pijnlijk duidelijk gemaakt dat je moet genieten van iedere dag.

Goede gezondheid is meer waard dan al het geld en goud op deze aardkloot!

Ik ga dit jaar een rondje maken (tegen de klok in), hetgeen betekent dat ik in Patras begin en eindig in Igoumenitsa. Bekende plaatsen worden dit jaar niet afgewisseld met nieuwe plaatsen. Dit is gedaan om de werkgever tegemoet te komen. Ze hadden mij vorig jaar zo gemist dat ik lange tijd geen toestemming kreeg om zo lang weg te gaan. Ik heb daarom een andere laptop bij mij waarop de complete ontwikkelomgeving staat en heb de plaatsen uitgekozen zodat ik zeker weet dat ik internet heb (overmacht uitgesloten). Ik zal dit jaar dus wat vaker achter de laptop zitten te werken maar ik zorg er wel voor dat het vakantiegevoel blijft overheersen. En laten we wel eerlijk zijn, er is geen mooiere kantooromgeving!

Ook dit jaar zal ik geen bezoek krijgen (zoals het er nu uitziet) van mijn kleinste broertje en zijn vrouw (Frances). Die hebben andere prioriteiten en je kan de euro maar 1 keer uitgeven (helaas).

In de linkerkolom vind je de links om mijn reisverslag te bekijken. Het verslag zal onderverdeeld worden per 2 weken en ik hoop per week een verversing door te kunnen voeren. Maar dat zal afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een Internet aansluiting en mijn zin om achter de laptop te gaan zitten.

Als je de tel en de dagen een beetje kwijt bent, dan kun je hier klikken om een kalender en de planning te zien. Hieronder kun je ook op een dag klikken om te beginnen.
 

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje