Reisverslag  Dag 30 - Maandag 30 Juni 2008

 

09:30 De wekker van Eva gaat. Eva blijft nog even lekker liggen terwijl ik een douche neem. Dan komt de roomservice weer aan de deur. Ik gebaar hem dat ze nog ligt te slapen, help hem met uitladen en werk hem zo snel mogelijk weer de deur uit. Daarna komt Eva ook uit bed en hebben we weer een lekker ontbijt.

Vanwege afgelopen nacht is haar maag nog wel wat van streek en doet ze het rustig aan. Ik hoef niet te gaan vragen voor een massage voor haar, dat zou ze nu niet kunnen verdragen. We pakken dus op het gemak onze spullen in want het is het einde van haar mini-vakantie. Aan de receptie wordt afgerekend en afscheid genomen van Dimitris, die daar weer de zaak staat te regelen. Ik rijd de auto voor en even later zijn we Agios al uit.

We zijn ruimschoots op tijd voor het begin van haar werkdag en ik rijd Stalida nog even in zodat we daar nog een frappee kunnen drinken. Dan is het toch echt tijd voor Eva om aan de slag te gaan. Ze houdt van haar werk maar nu zou ze best nog even verder vakantie hebben willen vieren. Maar ja, de plicht roept en er moet ook geld verdiend worden. Ik zet haar bij Royal Hall af en krijg telefoon van Ruud. Hij stond bij Philipides (de supermarkt) en zag ons voorbij rijden. Ik vertel hem dat ik er nu aan kom en we treffen elkaar in de supermarkt. We praten even bij en ik hoor dat zij door gaan naar de stoffeerder die hun banken opnieuw gaat bekleden. Ik ga naar huis en pak de spullen uit.

De middag wordt besteed met boodschappen doen, Mike bezoeken bij de mini golf en een kleine siësta. Het begin van de avond wordt doorgebracht bij de buurman, taverna Argos, en daarna rijd ik door naar Ruud en Maria. Op het balkon wordt het weekend besproken en ze leven mee met mij. Ook Pellagia wil het weten want die belt Maria en die geeft de telefoon meteen aan mij door. Zo, dan is iedereen weer bij en gaan we over tot de orde van de dag. Dat is echter niet lang want Ruud en Maria zijn moe van een dag werken en ik heb ook niet zo'n lange nachtrust gehad. Ik wens ze een kalinichta en ga dat zelf ook doen nadat ik Eva nog even een sms heb gestuurd. Zij is thuis en heeft vandaag niet veel werk gehad. Slecht voor de inkomsten maar vooral de maandag blijft een slechte dag. Om 0:45 sluit ik dan mijn luiken.


De vakantiedagen van 2008 op een rijtje