Reisverslag  Dag 33 - Donderdag 3 Juli 2008

 

De afgelopen nacht natuurlijk weer even wakker geworden met een slapende arm maar dat was snel verholpen. De rest van de nacht heerlijk geslapen en we worden relatief bijtijds (09:30) wakker. Het gesprek gaat al snel over ons. Het gevoel is er duidelijk wederzijds maar heeft wat meer tijd nodig omdat er wat zaken eerst afgehandeld moeten worden. Ik besluit dan ook niet naar Kreta terug te keren in deze rondreis. We blijven in contact maar doen even een pas op de plaats. We willen beide niets forceren en zijn bang dat als we zo doorgaan dit wel gaat gebeuren. En dat willen we beiden echt niet.

Ik breng haar naar de Spa en ga dan weer terug naar de kamer. Ik probeer mijn derde broertje en vriend, Ruud, te bellen maar daar wordt niet opgenomen. Hij zal wel op het strand liggen. De eerste die dan het nieuws krijgt te horen is Elsbeth want die bel ik om haar op de hoogte te brengen dat ik maandag mijn auto kom legen. Ze was donders nieuwsgierig want haar laatste informatie bestond uit het einde van het verslag. Ik praat haar dus bij en ze wenst mij sterkte.

De middag wordt in rust doorgebracht, als voorbereiding voor een massage. Want die staat op de planning om 19 uur. Ik ben weer helemaal relaxed en Eva heeft een rustige dag gehad. We gaan naar Heraklio want haar auto staat daar nog steeds. We willen een film op dvd kijken maar dat gaat niet door. Ergens in de bekabeling zit een knik en die verhindert een goed beeld. Dus schakelen we over naar de tv en beloof ik haar er voor mijn vertrek naar te kijken.

Ondertussen praten we over beider families en over de toekomst en onze wensen hierin. Omdat we morgen weer bijtijds wakker moeten worden, maken we het niet al te laat. Eva moet morgen weer wat boodschappen voor de zaak doen en ik wil naar Carrefour. Dus sluiten we onze luiken om 2:00.


De vakantiedagen van 2008 op een rijtje