Reisverslag  Dag 34 - Vrijdag 4 Juli 2008

 

9:30 Wakker doordat Eva met de Ellenikos binnenkomt. We gaan nu met beide auto's ieder ons weegs. Eva gaat het centrum in en ik ga richting snelweg en Carrefour. Daar is het minder druk dan toen ik er op een zaterdag was. Ik loop lekker door die winkel heen te struinen, natuurlijk vooral bij de apparatuur afdeling. Ik koop wat kleine dingen en ben pas na 1,5 uur uit de winkel.

Ik ga terug naar Malia en wissel de auto weer om voor de scooter. Dan rijd ik naar Ruud en Maria die ik op het balkon tref. Zondag zijn ze vrij en ik maak ze duidelijk dat ik die dag graag met ze wil doorbrengen. Eva gaat met haar familie op stap en zij zijn mijn Kretense familie.

Nadat de slaap is nedergedaald in huize Jongeneelen ga ik door naar de mini golf. Daar tref ik Mike aan en twee man die drie pc's aan het installeren zijn. Mike begint bij de mini golf een internethoek. Ik help de mannen met het aansluiten van de pc's op de wireless want ze krijgen eerst geen contact. Blijkt de router te strak te zijn afgesteld. Enfin, probleem opgelost en al snel heeft Mike de eerste Engelsen achter de pc's zitten. Weer een bron van inkomsten.

Dan is het tijd om terug te gaan naar de kamer en mij geestelijk voor te bereiden voor een kado wat ik van Eva ga krijgen. Zij heeft mij namelijk een voetpedicure aangeboden. Mijn voeten hebben het nodig, beweert zij. Ik dacht dat enkel vrouwen dit lieten doen maar volgens haar zouden ook mannen dit regelmatig moeten ondergaan. Ook mijn probleem met een teennagel kan zij verhelpen. Ik vertrouw haar in deze compleet want ze is goed in haar vak, dat staat als een paal boven water.

Dus stap ik iets voor zevenen de Spa binnen en mag op een behandelstoel met massagefuncties plaatsnemen. De voeten gaan eerst in een badje om te weken en zich voor te bereiden op wat komen gaat. Ondertussen krijg ik een frappee en zie ik Eva plastic handschoenen en een mondkapje voor doen. Ik hou mij flink maar verwacht nu wel fiks wat pijn en misschien wel een bloedbad. Maar dat valt helemaal mee. Wel heeft ze bijna 2 uur nodig om mijn voeten op een dusdanig niveau te krijgen dat ze er tevreden mee is. Ik bedank haar heel hartelijk en mijn voeten voelen inderdaad een stuk lichter. Dan krijg ik ook nog een flesje parfum van haar. Van die geur houdt ze heel erg, zegt ze met een twinkeling in haar ogen. Ik doe natuurlijk meteen wat op mijn polsen en laat haar controleren of het nu nog zo is. Dat is zo.

Eva heeft vanavond afgesproken met vriendinnen. Die heeft ze al bijna twee weken niet gezien. Ik heb mijn vrienden ook wat verwaarloosd en ga na onze afscheidsknuffel naar hen toe. Ruud en Maria zijn echter nog niet thuis en ik moet dus even wachten totdat zij mijn vernieuwde voeten kunnen bewonderen. Aan het eind van de avond heb ik ze hiermee bijna al gek gekregen, hihi. Om 0:30 ben ik weer thuis en sluit ik mijn luiken.


De vakantiedagen van 2008 op een rijtje