Reisverslag  Dag 50 - Zondag 20 Juli 2008

 

09:15 Wakker. Het luik heb ik inderdaad gesloten en het is broeierig warm. Maar als ik het luik open komt daar dezelfde warmte vandaan. Het beloofd een hele warme dag te worden. Ik rijd naar de super en vul de voorraad aan. Berry en Frances zijn ook al wakker en we hebben nu voor het eerst een ontbijt binnen omdat het buiten - zelfs onder de parasol - te warm is. Ik wil nu het verslag afmaken en laat mij door weinig weerhouden. Ik trek mijn airco shirt aan (een oud shirt met gaten wat ik nat maak met koud water). En zo zit ik de dagen weg te tikken. Elsbeth vraagt of "mijn goed wies kapot is" (iets wat ze van Berry en Frances geleerd heeft) maar aan de geluiden te oordelen die even later uit het washok komen, kan ik dat ook aan haar vragen. Berry en Frances gaan even winkelen in "ut durp" maar komen al snel terug, te warm! En dat zegt Frances, die het normaal altijd wat kouder heeft. Ik zit er met mijn airco-shirt prima bij. En ik ben nu ook bij met het verslag. Een kort overzicht van de komende dagen en alvast de garantie dat het verslag wel bijgewerkt wordt maar zeker niet in de komende week.

  • Ma 21/7 Laatste dag waarbij we het klooster bezoeken en op zoek gaan naar een lagune
  • Di 22/7 Samen met Elsbeth (in de auto van haar) brengen we Berry en Frances naar het vliegveld en gaan we daarna boodschappen doen in Thessaloniki bij een groot warenhuis en de Ikea.
  • Wo 23/7 Ik pak de laatste zaken in de auto en vertrek naar Naoussa. Daar leg ik mijn vrienden aldaar persoonlijk uit waarom ik maar 1 nacht zal blijven
  • Do 24/7 Vertrek uit Naoussa en op weg naar Pireaus. 21:00 richting Kreta
  • Vr 25/7 Aankomst in Heraklio en bij Eva thuis wat uurtjes slapen. Om 13:00 Eva in Malia afleveren en mijn appartement betrekken.
  • Tot aan de avond van 5 augustus ben ik in Malia en Heraklio te vinden
  • 5/8 21:00 Verlaat (voor de tweede keer) Kreta
  • 6/8 6:00 In Pireaus, moet 's avonds in Patras zijn voor de boot naar Venetië


De vakantiedagen van 2008 op een rijtje