Reisverslag  Dag 16 - Zondag 7 Juni 2015

 

07:00 Wakker. Ik ga meteen een rondje lopen, door Stalis. Het is fris en er zijn voldoende wolken om de zon bijna compleet tegen te houden. Thuis dus onder een warme douche dankzij de boiler die ik zelf aan en uit mag zetten in de receptie (waar ik de sleutel van heb gekregen).

De eerste laptop wordt nu voorzien van de ssd. Dat is de oudste laptop en die knapt er goed van op, hij is zeker 2,5 keer zo snel geworden bij het opstarten! En het werkt ook meteen allemaal, dat is ook een meevaller. Geen Windows die begint te stuiteren, geen andere foutmeldingen, meteen draaien als een zonnetje.

Op de scooter naar Nemo voor een verse jus en een freddo. Onderweg de dames van de Spa al even gezegd dat ik straks keurig op tijd zal zijn. Door het frisse weer zijn er weinig mensen naar het strand en is het rustig bij de beachbar. Wel lopen er voldoende mensen op straat, hoewel dat ook wel eens drukker geweest is, maar weinige komen naar binnen. En dat terwijl een gratis potje minigolf nu wel goed te doen is. Van Anita krijg ik te horen dat er bij de Spa een Grieks-Nederlands meisje werkt, Afroditi. Zowel Anita als Besi zijn jaloers op mij als ik vertrek richting Spa. Zij moeten werkend achterbljven.

Afroditi krijg ik niet aan mijn voeten, dat is Litsa. Die knapt de boel weer zo goed mogelijk op en neemt mij daarna mee naar de massageruimte. Ik heb een uur heerlijke massage gehad, zo ontspannend! Ja, dat helpt heel goed en dat vindt John wel lekker, een beetje kneden, een beetje wrijven, een beetje knijpen. Ja, dat vindt John wel fijn! (dat dit stukje lijkt op uitspraken van Geile Geertje berusten puur op opzet)

Zwevend ga ik richting huis en val op bed neer. Ik slaap weer niet, mijn middagslaapjes willen nog niet komen, maar lig wel heerlijk na te genieten en ontspannen te zijn. Het is 19:00 als ik richting Ruud en Maria rijd. De formule 1 volg ik sinds vorig jaar al niet meer zo, maar Ruud, als het kan, nog wel. En nu is de GP Canada en die wordt live uitgezonden (normaal enkel een samenvatting, live zit achter de decodert). Ik krijg toch een bord eten, terwijl ik had gezegd dat ik niks hoefde. Ach, zo zijn Grieken, een gast mag nooit iets te kort komen.

Ruud houdt het nu beter vol dan mij, ik heb af en toe zin mijn ogen te sluiten. De race is helaas niet heel spannend, maar het is leuk om weer eens de bolides te zien rijden. De beelden van on-board camera's zijn wel sterk verbeterd, dat geeft mooie plaatjes. Het is 23:30 als ik naar huis ga, beter gewapend tegen de frisse avond. Niet veel later sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje