Reisverslag  Dag 11 - Woensdag 10 Juni 2009

 

09:30 Wakker. Het felle licht dringt naar binnen omdat mijn verduisteringsshirt zich van het plakband heeft los gemaakt. Toch tijd om op te staan en ondanks het korte slaapje voel ik mij fit. Het wordt weer een warme dag want afgelopen nacht is het ook niet afgekoeld. Ik begeef mij al snel naar Apostolis en open mijn kantoor. Hij moet foto's gaan uitzoeken maar dat blijkt lastig met langskomende vrienden en dames. Maar uiteindelijk kan hij zich ertoe zetten of zou mijn strenge stem wat invloed hebben gehad?

Ik werk ondertussen wat voor de baas en mijzelf. Het verslag is nu bij en ondertussen heb ik een tiropitta en frappee van Tolis gehad. Ik word dus wel goed verzorgd. Ik ben nu helemaal bij en ga zo de site live zetten. Daarna de foto's op de site van Tolis plaatsen.

Wordt dus vervolgd...

De site wordt verder uitgewerkt en weer een stukje live gezet. Om 17:00 vind ik het welletjes en sluit mijn kantoor. Ik ga weer richting Valtos Beach en neem het tweede gedeelte van de rode setjes, vlakbij de speedboot van Aleco. Ik zie hem met twee mooie Italiaanse meiden spelen, hij de macho, zij de kirrende bimbo's. Ik laat mij lekker in de zon opdrogen en luister ondertussen naar de nieuwe cd's.

Dan terug naar huis, een douche en even op bed plat. Ik slaap niet maar lig lekker te souzen. Dan is het tijd voor een maaltijd bij Sakis. Een saganaki, een choriatiki en een bon filet. Heb lekkere trek want ik heb vandaag niet veel gegeten. Alles smaakt - zoals gewoonlijk - weer heerlijk en ik zit nog wat na te tafelen met Vangelis en een ouzo.

Ik zak af naar Sail-in en ontdek dat het daar erg rustig is. Vandaag was een lange en intensieve dag dus ik zal het niet laat maken. Ik heb het na twee metaxa-cola wel gezien en sluit om 01:30 mijn luiken.


De vakantiedagen van 2009 op een rijtje