Reisverslag  Dag 25 - Woensdag 24 Juni 2009

 

08:30 Kijk, dat is een prima nacht. Geen mug gehoord en lekker fris in bed. Ik lig op bed nog even plannen voor vandaag te maken. Ik wil naar het strand en de zee in! Ik open de balkondeur en besef dat ik opnieuw plannen kan gaan maken. Het is zwaar bewolkt en er staat een harde wind. Het heeft vannacht blijkbaar stevig geregend maar ik heb niets gehoord.

Dus ga ik na het ontbijt maar op de laptop aan het werk. Eerst voor Vijfhart en later voor volleybal. Ik heb vele oefeningen die ik moet categoriseren voor het digitale trainershandboek, 243 bestanden om precies te zijn. Ik doe er een fiks aantal en ga dan bij de Relax bar zitten met mijn leesboek. Van Jana krijg ik mijn freddo cappuccino en krijg het best fris vanwege de stevige wind.

Tijd voor wat beweging en ik loop naar zee en daarna naar de oostkant. Daar ben ik nog niet eerder geweest en al doende loop ik een fiks rondje. Na anderhalf uur ben ik terug en ga naar de supermarkt voor een lunch. Wat brood met kaas is voldoende. Daarna ga ik lekker op bed liggen. Het is minder bewolkt maar er staat nog steeds een heel stevige wind.

Begin van de avond ga ik weer naar de Relax Bar met de laptop onder mijn arm. Weer wat documenten doorspitten en wat verslagzaken vastleggen. Dan is de accu leeg en ga ik richting hotelkamer. Even een douche en dan eten. Een pitta is dit keer genoeg, de lunch van brood en kaas zit nog in het spijsverteringssysteem. Paula, de eigenaresse heeft de dienst van Anna overgenomen. Ook zij doet op verzoek de airco aan. De muggenstekker staat al aan. Ik lig nog even te lezen maar om 0:30 sluit ik echt mijn luiken.


De vakantiedagen van 2009 op een rijtje