Reisverslag  Dag 26 - Donderdag 25 Juni 2009

 

08:15 Wakker. Weer een Vicky ontbijt. Ze is eigenlijk best aardig maar loopt met een gezicht rond dat iedereen afschrikt om nog iets aan haar te vragen. Weer een dag die rustig wordt doorgebracht met dezelfde werkzaamheden als gisteren. Dus koffie drinken, wat op de laptop werken, lezen, veel lezen en rondlopen. De wandeling wordt dit keer onderbroken bij een taverna net buiten het dorp. Het is minder bewolkt dan gisteren maar de straffe wind staat er nog steeds en af en toe dreigt het te gaan regenen. Er komt echter geen druppel en ik kan ongestraft mijn omelet verorberen.

Om 19:30 heb ik alle documenten van de volleybalmapjes bekeken en heb ik weer een freddo cappuccino op. Het avondeten wordt dit keer bijtijds genuttigd, om 20:45 zit ik aan tafel. Het is kip met patat. Ze kennen geen appelmoes maar dat maakt de kip niet uit. Die smaakt lekker. Lekker he, kip he (een bekend gezegde op kamp). Ik besluit de avond met een biertje bij G-spot een bar aan de andere kant van de spoorrails. Hiervoor hoef je helemaal niet ver om te lopen, je steekt gewoon de sporen open bij het station. Een trein hoor je van verre aankomen (toet, toet-toet) en die komt maar een keer per uur langs. Alles stopt hier dus er is er geen een die je van je sokken zou kunnen rijden.

Paula loopt al meteen naar de schakelkast en gooit de airco aan. Ik ga op bed liggen lezen en sluit om 23:45 mijn luiken.


De vakantiedagen van 2009 op een rijtje