Reisverslag  Dag 34 - Vrijdag 3 Juli 2009

 

08:00 De wekker haalt mij naar de tegenwoordige tijd. Een ontbijtje en een cappuccino later zit ik achter de laptop. Eerst wat dingen voor de zaak doen en dan het verslag. De komende dagen komt het er ook niet van en ik wil mijn trouwe kijkbuislezertjes niet zolang laten wachten. Oei, ik hoor er al een aantal meteen mopperen over onafgeronde einden en hiaten.

Enfin, de dag verstrijkt met de airco op 25 graden en druk tikkend. Het is nu 16:20 en ik ben weer helemaal bij. Een duik in de zee en misschien een afspraak maken voor een volgende massage. Ach, ik kijk wel hoe het loopt.

Wordt vervolgd.

De update is weer gelukt maar dat is dan ook nu erg makkelijk met een wireless verbinding op je kamer. Het is weer tijd voor een duik in het zilte nat. Dus naar Nemo bar en daar eerst een freddo van kostas genomen. Ik had sinds het ontbijt van vanochtend nog helemaal geen koffie meer gehad! Dan wordt er weer een ligbedje opgezocht en ga ik de zee in. Het water is echt een stuk warmer dan in het begin van de vakantie in Parga. Ook omdat je hier tot 10 meter uit de kust nog maar in kniehoog zeewater staat. Als het dieper wordt is de temperatuur inderdaad lekkerder, dat eerste stuk doet mij denken aan een warm kinderbadje waarin menig kind heeft staan... (je weet wel, die vloeistof die 37 graden is). Even lekker opdrogen in de ondergaande zon die nog best sterk brandt.

Het is ondertussen alweer 19:30 en ik rijd naar huis om mij om te kleden. Bij Cretan Family eet ik een lam uit de oven in citroensaus (nee, niet een heel lam!). Bier en raki vloeien rijkelijk en Jorgos speelt weer een lekker deuntje weg. Dan naar huize Jongeneelen waar Ruud en Maria vermoeid op het balkon zitten. Toch is gelukkig de sfeer op het werk een stuk beter dan vorig jaar. Nu worden er leuke verhalen verteld over collega's en gasten, vorig jaar was dat wel anders. Ze zijn morgen vrij en kijken er naar uit om even wat te kunnen uitslapen. Ook ik ben vermoeid na een dag vol tikwerk en staren naar dat beeldscherm. Om 0:45 zijn dus alle luiken stijf gesloten.


De vakantiedagen van 2009 op een rijtje