Reisverslag  Dag 57 - Zondag 26 Juli 2009

 

07:45 De wekker wekt maar ik was al wakker. Vanochtend heb ik werk voor de zaak te doen want er moet een probleem opgelost worden. Ideaal om dat op een zondagochtend te doen want dan heb ik het systeem voor mij alleen (ik had directie gewaarschuwd want enkel die kunnen nog wel eens op een zondagochtend aan het werk gaan).

Maar eerst een ontbijtje en een frappee. Dan ga ik aan de slag. Het probleem is redelijk snel opgelost en dan is het tijd voor het verslag. Ik loop zes dagen achter en dus ligt er wat tikwerk in het verschiet. Maar eerst de onofficiële buurvrouw - ze woont niet echt naast mij maar verderop in de straat - en tevens trouwe e-mailster een prettige vakantie wensen want ze gaat twee weken naar Lanzarote met haar man.

Ik heb de airco wel aan maar merk dat de temperatuur drastisch gedaald is. Het is niet koud maar vergeleken met de voorgaande dagen zou je dat wel zo kunnen ervaren. Het tikwerk wordt een tijdlang onderbroken omdat mij de inspiratie ontbreekt. Het leesboek trekt meer. Toch kan ik jullie trouwe kijkbuislezertjes niet in de steek laten en na een tosti van Dimitra (Toula voor intimi) en nieuwe verse frappee ga ik er dan goed voor zitten.

Het is nu 18:15 en ik ben weer helemaal bij. De site zal zo bijgewerkt worden. Morgen wordt de auto gewassen en ga ik langs bij de wijnfabriek (waarschijnlijk met de taxi, wel zo veilig anders moet en zal ik droog staan). De eerst volgende update komt vanaf Thassos en zal in gezelschap zijn van diverse mensen.

Wordt vervolgd...

De site wordt bijgewerkt, wel zo gemakkelijk als je dat vanuit je kamer kunt doen. Daarna ga ik naar beneden en drink een biertje op het terras. Dan is het omkleden en richting centrum. Ik heb niet heel veel trek en strijk op het grote plein uiteindelijk neer bij een pizzeria. Daar eet ik een pizza choriatiki en voldaan loop ik weer terug naar huis. De airco heeft het aangenaam koel gemaakt en ik lig nog lekker even te lezen alvorens ik mijn luiken om 0:45 sluit.


De vakantiedagen van 2009 op een rijtje