Reisverslag  Dag -4 - Woensdag 1 juni 2011

 

Laatste werkdag, welke ik in Velp doorbreng. Ik ben er iets voor 07:00 zodat ik de servers nog wat kan onderhouden en voorzien van de laatste Windows updates. De rest van de dag verloopt bijna zoals gepland, behalve dat we de laatste poging met de snelle SSD kaart weer niet tot een goed einde kunnen brengen. Ik ben die hardware zo zat dat ik die de komende 3 maanden absoluut niet zal missen!

Aan het eind van de dag wensen diverse collega's mij een goede vakantie, ze zijn jaloers maar gunnen het mij toch ook wel. Ik verlaat samen met Sophie en Marco het pand in Velp en gaan richting de Griek in Apeldoorn. Daar hebben we een heerlijke avond gehad, lekker eten, prima weer, oftewel een prima start van mijn vakantie!

Het is na 23:00 als ik afscheid van ze neem en richting vestiging Zwolle rijd. Ik heb nog wat cateringspullen in de auto die ik net voor middernacht daar in het pand aflever. Mijn werkplek blijft daar draaien want dan kan ik op afstand die machine overnemen. Maar de stoel zal mijn kont de komende 3 maanden niet voelen (hij zucht van verlichting). Hierna ga ik naar huis en sluit ik mijn luiken in mijn eigen - lekkere - bed.


 Volgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje