Reisverslag  Dag -3 - Donderdag 2 juni 2011

 

Hemelvaartsdag. Deze dag staat in het teken van spullen klaarzetten voor de rondreis, wat e-mail afhandelen, volleyball afhandelen en dan ook nog Berry en Frances helpen met de laatste loodjes voor hun trouwdag.

Ik haal bij de familie Pronk wat spullen op voor Elsbeth. Ik was al voorbereid op een fikse hoeveelheid maar uiteindelijk viel het mij mee. De achterbank wordt er redelijk door gevuld maar ik kan daar ook nog wat eigen spullen kwijt. De kofferbak is dan helemaal voor mijzelf. Hierdoor beperk ik mijzelf ook om teveel overtollig spul mee te nemen en kan ik op de terugweg des te meer spullen meenemen.

De spullen kunnen echter niet in de auto blijven want ik ben morgenochtend(verdomde vroeg) chauffeur van Berry en daarna van het voltallige bruidspaar. Ach, je hebt een witte (mooie) auto of niet en het is tenslotte familie.

Aan het eind van de middag komt Berry de grote tent lenen. En even later ben ik ook op het feestterrein en help ik mee bij het opzetten en het aansluiten van de verlichting. Pa en Ma hebben bij mij hun spullen neergezet en komen ook nog. De toiletwagen is aangesloten, de verlichting doet het en laat de zekering niet smelten en dus kunnen we wat eten.

Na het eten kom ik in de feeststal en ontdek ik een waterballet. De slang naar de toiletwagen is losgesprongen en heeft een fiks stuk van de feestzaal onder een laag water gezet. Ik begin met een trekker de boel weg te schuiven maar daar is geen beginnen aan. Gelukkig krijg ik het lumineuze idee om Berry met de motor-bladblazer te laten werken. Dat gaat uitstekend en binnen een uur hebben we de zaal weer redelijk droog.

Vermoeid gaan we huiswaarts voor de broodnodige slaap. Het wordt morgen een drukke dag...


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje