Reisverslag  Dag 91 - Zaterdag 3 september 2011

 

07:20 Wekker. De normale zaterdagroutine moet nu gaan aanvangen maar het kost mij nu iets teveel tijd. Jenny is al richting Appie. Ik volg snel en doe mijn eerste boodschappen bij ome Ap. Daarna lopen we naar de markt voor groenten en brood. Voornamelijk de Belgische puntjes. Daarna de zaterdagploeg verwelkomen in de Brasserie met de nodige kopjes koffie. De sfeer zit er alweer snel in! Op de weg terug naar de auto koop ik een kado voor Paulien want die viert vanavond haar verjaardag.

Bij Boek en Blad word ik begroet door Peter. We hebben heel wat in te halen. En ze hebben er keurig mijn favoriete tijdschriften bewaard van de afgelopen maanden. Ik heb dus wat te lezen! De rest van de dag verstrijkt snel (ook dankzij een aanval van hoofdpijn, die met een fikse snurkslaap wordt verdreven). De avond in de achtertuin bij Koos en Paulien. Gezellige buren, die moet je altijd waarderen!

En zo zit je weer snel in het dagelijkse ritme. De rondreis is voorbij. Morgen nog een rustdag (zondagavond om 23:00 kreeg ik nog een sms dat ik maandag op het werk in Velp ipv Zwolle werd verwacht). Maandagavond beginnen ook weer de volleybaltrainingen. Ook daar gaat de komende weken nog wel wat tijd in zitten.

Ik wil alle platbuis-lezeressen en -lezers bedanken voor hun leestijd, hun medeleven en hun berichten. Ik hoop dat ik jullie volgend jaar weer wat leesplezier mag geven want dat zou betekenen dat ik weer een rondreis mag maken. Het ga jullie goed!!!


Vorige dag 

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje