Reisverslag  Dag 28 - Donderdag 12 Juni 2014

 

07:59 Wakker, echt net voordat de wekker af gaat. Het ontbijt gaat er goed in en daarna op de kamer mijn kantoor ingericht. Ik ga aan de slag. Vandaag is qua weer toch geen beste dag, grote kans op buien en veelal bewolkt. Dus kan ik vandaag beter als werkdag inplannen en misschien ook wat aan het verslag werken.

Nou van dat laatste komt niets. De gehele dag gewerkt, diverse keren telefoon gehad, je kunt zelfs niet rustig op de pot zitten of ze bellen al. Gelukkig zonder video verbinding. En veel adhoc zaken dus aan het geplande kom ik niet toe.

Uiteindelijk sluit ik om 17:30 de verbinding. Geen zin meer om aan het verslag te werken. Ik ga naar het plein voor een koffie en dat worden er wel twee. Het WK is net begonnen en ook hier hangen de schermen. Ik ga er niet onderuit komen. Dan moet ik een grot gaan opzoeken.

Als maaltijd hou ik het bij een simpele pizza. Niet minder smakelijk. De avond wordt verder in rust, lezend en internettend doorgebracht. Meer is er echt niet te vertellen. Ik sluit om 0:00 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje