Reisverslag  Dag 50 - Vrijdag 4 Juli 2014

 

08:00 Ik ga vandaag weer lopen, maar nu ontbijt ik eerst. Daarna wandel ik via de ene weg naar beneden, Naousa uit en via de andere weg, weer bergop, Naousa in. Alles bij elkaar 7.23 kilometer in een uur en 18 minuten. En heerlijk de kop leeggemaakt van allerlei gedachten. Voelt goed.

Na de douche ga ik op bed even liggen lezen. Dan blijkt toch dat de slaap mij pakt want ik word ineens om 12:30 wakker! Ach, daar is het vakantie voor. Ik ga nog wat rondlopen maar eindig uiteindelijk op het terras met mijn boek.

Om 18:30 is het tijd voor de massage die ik gewillig onderga. Hierna een lekkere douche en dan aan het werk voor jullie, lieve platbuislezertjes. Want het verslag is toe aan een update. Ondertussen eet ik ook wat licht voedsel, geen maaltijd buitenshuis nu. Het is nu 22:15 als ik helemaal bij de tijd ben en jullie dus ook. Morgen ga ik naar Thassos en maandag komt Liesbeth met haar gezin en gaan we er een fijne 10-daagse vakantie in een villa van maken. Daardoor weet ik niet wanneer de volgende update komt. Jullie zullen het vanzelf merken.

Wordt vervolgd...


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje