Reisverslag  Dag 62 - Donderdag 23 Juli 2015

 

08:00 Wakker. Ik hoordde vannacht om 3:00 de jongens wel even thuiskomen maar heb mij weer omgedraaid. Als ik beneden kom is alles nog donker. Ik heb vandaag - hoop ik - een klein werkdagje. Ik installeer mijn laptop en zie dat er geen schokkende zaken zijn op het werk. Anders hadden ze ook wel gebeld.

Rita en even later Yiannis, komen binnen en kijken op dat ik er al zit. Maar ik maak ze duidelijk dat het geen probleem is en dat ik enkel vandaag zo vroeg ben. Toch krijg ik al snel mijn Griekse koffie en niet veel later een lekker ontbijtje.

Daarna ga ik aan het werk. Ik kan de baas blij maken met een kleine aanpassing en heb daarna nog telefonisch contact met collega/vriend Marco. Hij gaat na vandaag op vakantie en ik spreek met hem de werkzaamheden door die ik ga doen in de twee weken dat hij nog vrij is.

Nog voor de middaglunch heb ik het werk voor vandaag voltooid. Ik kan dus met de familie mee-eten en ga daarna met het verslag aan de gang. Jullie hebben een dag extra erop moeten wachten maar ik hoop dat het weer voldoende leesvoer was. Wat staat de komende dagen op de planning? Niet veel. Zaterdagavond gaan we naar een dorpsfeest (panagiri) en de overige dagen komen zoals ze komen. Nog even lekker rustig genieten.

De volgende update kan ik - traditioneel - natuurlijk niet beloven want die zal vanuit Nederland komen, als die komt. Het zou bijna een unicum zijn als ik een jaar compleet afsluit. Komende zondagavond ga ik namelijk Griekenland verlaten. Ik zal dinsdag- of woensdagavond in Nederland zijn. Als het te druk is op de Duitse wegen dan overnacht ik onderweg (bij Fulda of Kassel neem ik de beslissing) nog een keer. Ik ga mij niet haasten.

Dus is het nu 18:40, ik ben bij en ga het verslag live zetten. En dit keer eindig met een vraagteken: wordt vervolgd?.....


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje