Reisverslag  Dag 01 - Donderdag 26 Mei 2016

 

07:30 Ik ben wakker. De straat bij mij voor ligt al bijna een week open, ze zijn met dreinagepijpen en pijpen voor afvoer van het regenwater bezig. Mijn auto staat dus niet voor de deur. Maar de straat ligt er nu weer in, enkel ligt er een afvoerslang voor de oprit waar ik niet overheen kan met de auto. Dus iets meer lopen met de spullen, maar ik ben al lang blij dat het geen 100 meter is.

Het inpakken gaat minder snel. Ik heb een nieuwe auto (Seat Leon station) en de ruimte is toch net anders dan de Mazda. Maar met passen en meten krijg ik de spullen toch redelijk goed in de auto.

Eind van de middag zitten dan de spullen in de auto en komen de vakantiegangers eraan die mijn huis gaan bewonen gedurende mijn afwezigheid (ook wel bekend als Pa en Ma). Maar de eerste week gaan ze met mij mee of volg ik ze, net hoe je het bekijkt. Want voor mijn rondreis hebben we een familieweek in Oostenrijk.

Helaas zal ik mijn volleybaldames vanavond niet zien op het toernooitje waarmee het seizoen wordt afgesloten. Ik ben moe en morgen moet er toch een stuk gereden worden. Ik ga dus vroeg mijn bedje in. Om 22:15 sluit ik mijn luiken.


 Volgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje