Reisverslag  Dag 02 - Vrijdag 27 Mei 2016

 

07:00 Wakker. Een ontbijtje en de laatste spullen in de auto. Afscheid nemen van buurvrouw Marie en dan rijd ik weg. Pa en Ma zijn net iets eerder weg, die rijden naar Berry en zullen de auto daar achterlaten en door Berry naar Oostenrijk vervoerd worden.

Natuurlijk staat om het hoekje buuffie Jenny te wachten. Ik krijg van haar weer wat snoep mee en we wensen elkaar een goede zomer. Dat de zon vanaf nu maar altijd blijft schijnen voor je, Buuffie!!

Ik rijd geen ereronde dit keer maar ga wel even langs de Lidl voor wat broodjes zodat de familie onderweg wat te knagen heeft. Daarna rijd ik naar afslag 4 op de A37 - net voorbij Emmen - waar we ons verzamelpunt hebben. De bakkies zijn geïnstalleerd zodat we onderweg makkelijk contact kunnen houden.

Over de rit ben ik kort. We volgden zoveel mogelijk de A7 in Duitsland naar het zuiden en sloegen dan af naar Nurnberg. Iets daar voorbij, in Burghaslach, hebben we een hotel.

Om 17:30 zijn we bij het hotel. Een gemoedelijk familiehotel in een klein dorpje. De schnitzels komen op tafel en de lol gaat door want die was al op de verzamelplaats begonnen. Het wordt een leuke week. Na de maaltijd nog even het dorp wat rond gelopen en toen naar de kamer. Om 22:30 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje