Reisverslag  Dag 62 - Dinsdag 26 Juli 2016

 

Strak om 8:00 werk ik mijn ontbijt naar binnen. Daarna met de laptop naar het kantoor. Om 8:45 ben ik ingelogd op het werk. Gelukkig begrijpt Kali dat ik het hoofd koel moet houden en ze doet nu alle ramen dicht en zet de airco aan. En ze vraagt of ze voor mij ook een koffie moet bestellen. Dat zijn vandaag (tot aan de avond) toch echt wel de hoogtepunten.

Ik heb enkel 17 minuten lunch en voor de rest ben ik bezig geweest met puin ruimen en fouten oplossen. Wat een dag! Stelios komt om 17:30 binnen en begint zich dan echt zorgen om mij te maken. Ik ben echter nu hoopvoller dan de hele middag want ik weet nu waar de fout zit en - na enig puzzelen - ook hoe ik het op moet lossen.

Het is 18:30 als ik een juichkreet slaak en Stelios mij vragend aan kijkt. Ik heb het opgelost, het werkt en ik kan mijn laptop gaan afsluiten en het kantoor verlaten. Moe maar gelukkig toch voldaan val ik even op bed neer. Maar ik wil niet in slaap vallen, daarvoor is het nu te laat. Dus neem ik een lange douchebeurt en kleed mij om.

Bij Messogios loop ik direct naar Maria en bestel een dubbele espresso. Even mijn cafe&iml;ne opkrikken. Werken op 1 bakkie koffie, het is niet te doen. Maria hoort mijn verhaal aan en begint mij te pesten. Dat levert haar een ijsklontje in haar rug op. Daarna is ze een stuk koeler tegen mij vertel ik haar lachend. Zij kan er ook om lachen maar dreigt nu met haar broer. Die hoop ik toch echt morgen te gaan zien bij Golden Beach.

Zo verstrijkt de avond van een weinig kleurrijke dag. Het is 23:45 als de vermoeidheid goed toeslaat en ik iedereen een goede nacht wens. Ik sluit mijn luiken om 0:15.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2016 op een rijtje