Reisverslag  Dag -1 - Zaterdag 4 juni 2011

 

07:15 Wekker. Enigszins onwelwillend wordt er opgestaan. Maar de "plicht" roept en ik ga richting Appie voor de laatste boodschappen met Buuf. Dan het koffierondje en afscheid nemen voor de komende 3 maanden. Ik zal ze wel missen. Ik eindig mijn rondje bij Boek & Blad, de mooiste boekhandel van heel Meppel en omstreken (volgens de eigenaar van de hele wereld!). Ik krijg van eigenaar - en goede vriend - Peter nog cadeau's mee. Zo te voelen boeken maar zeker weet ik het pas na 751 kilometer als ik het eerste cadeau pas mag openen.

Dan duik ik toch nog even mijn bed in voor een vroege siësta. Mevrouw Pronk komt nog wat spullen afleveren en ik zet ook mijn eigen spullen klaar. Het is nog te warm om in te laden. Na het eten gaan we bij Koos en Paulien (lieve buurtjes van 2 deuren verderop) even koffie drinken. Paulien is geopereerd aan haar knie (verdere medische info mag ik niet geven) en zo verstrijkt de avond. Om 21:30 is de auto nog niet ingepakt maar dankzij het feit dat alles klaar stond en Pa heeft geholpen met sjouwen had ik de wagen in een kleine 45 minuten vol geladen. Hoewel vol, er zou nog wel meer in kunnen. Hiermee kom ik de Alpen wel over.

Om 23:00 is het dan echt tijd voor het bedje. De laatste keer op mijn zalige bed. Ik zal dit bed meer gaan missen dan het vorige bed op al die vorige rondreizen. Maar goed, ik krijg er zoveel goede en leuke dingen voor terug. Met in gedachten "heb ik alles, niets vergeten?" sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje