Reisverslag  Dag 05 - Donderdag 9 juni 2011

 

09:30 Ik begin langzamerhand tot rust te komen. En ook de slaapbehoefte verminderd. Ik ben nu de eerste die wakker is en wacht op het balkon totdat ik een teken van leven zie op het balkon van kamer 60. Een uur later is dat een feit en gaan we er een tweede stranddag van maken. Maar eerst rijd ik met Elsbeth wat rond en komen we bij Sakis appartementen aan. Vangelis heeft dienst en van hem krijgen we koffie. Even later komt zijn vrouw en de baby erbij en verbazen we ons over de enorme haardos die Maria heeft.

Dan gaan we via de supermarkt naar het strand. Ik weer in de schaduw, Elsbeth in de zon. Het waait vandaag meer zodat het koeler aanvoelt. We eten aan het begin van de middag weer wat bij een strandtent en ik blijf daar met leesboek achter. Ik stuur een sms naar Marco om te horen hoe het op de zaak gaat. Geen spoedjes maar wel schade door een stroomuitval in Nieuwegein. Ik mag mij geen zorgen maken en lekker verder genieten. Daar heb je vrienden en collega's voor!

Zo verstrijkt ook de middag en gaan we daarna op het gemakje ons omkleden thuis. Ik help nog even met een usb stick die in de auto niet wil afspelen en we worden door Apostolis en Tamara uitgenodigd voor een koffie. Tussendoor belt Berry met de mededeling dat ze niet naar Griekenland komen. Daar was een kleine kans op maar ze hebben toch besloten het niet te doen. Je kan de euro maar 1 keer uitgeven en ze hebben ook andere uitgaven voor de winter. Verstandig maar wel jammer. Ik heb wel duidelijkheid voor mijn planning.

We gaan nu eten bij Filomila, een Italiaans restaurant op de weg naar Sakis. Doordat de wind door de baai richting ons waait is het best wat fris. Ik kan er wel tegen maar haal mijn fleecejack wel op voor Elsbeth. Die had verder niets warms bij zich. Ook hier doen we ons weer tegoed aan heerlijke spijzen, amen. Om 23:00 is het genoeg geweest, Elsbeth wil morgen bijtijds vertrekken omdat het ook hier de vrijdag voor Pinksteren is (dit jaar lopen we gelijk qua Pasen en Pinksteren). Dus gaan we enkel even langs een flappentap en daarna lekker richting bedje. Niet veel later sluiten dan de luikjes.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje