Reisverslag  Dag 07 - Zaterdag 11 juni 2011

 

11:00 Wakker. Ik vind dit al een korte nacht, laat staan hoe Vangelis zich moet voelen. Ik krijg een frappee van Apostolis en vertel hem over afgelopen nacht. Mijn hoofd is nog helder en dat verbaast mij. Ik ga even later naar het strand. Nadia en Nikos liggen daar al en ik mag ernaast komen liggen. Er staat heel veel wind maar toch duiken Nikos en ik de zee in. Zelfs voor 1 miljoen euro gaat Nadia er nog niet in dus die blijft de ligbedjes bewaken.

Mijn hoofd begint nu wel steeds meer als een klomp aan te voelen. Late reactie op een leuke maar alcoholrijke nacht. Ik verlaat het strand en duik om 15:30 mijn bed in. Slapen wil niet erg lukken en dus zet ik zachtjes muziek op. Begin van de avond zak ik dan toch even weg in een diepe slaap.

Begin van de avond is mijn hoofd nog steeds niet happy maar gaat het wel weer. Remedie zou kunnen zijn een goede maaltijd en wat drank. Dus ga ik naar Sakis waar ik eindig op een winderig hoekje. De maaltijd smaakt goed en ondanks de straffe koude wind begin ik mij beter te voelen. Ik krijg een sms van Tolis dat ze in Prestige zitten. Dus rijd ik daar naartoe en zit op een kruk naast Tolis en Tamara naar de mensen te kijken. Tolis is rustig, toch wel vermoeid. Het is ook hier in Griekenland de vooravond van Pinksteren, dus zijn er veel Grieken voor een lang weekend naar Parga gekomen. Dat merk je op straat, het is de vertrouwde drukte van augustus.

We gaan door naar Antico, de rockbar. Daar is het altijd druk en ontmoet ik een Servische DJ. Met Tamara spreekt hij Servisch en met Tolis en mij Engels. Tolis komt wat meer tot leven en dus is hij druk aan het praten. Ik blijf, zoals meestal, in mijn luisterende rol. Om 02:30 is het genoeg en gaan we naar huis. Kort daarop sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje