Reisverslag  Dag 10 - Dinsdag 14 juni 2011

 

10:00 Wakker. Tolis zit beneden al in een heftige discussie met zijn vader. Ik kom er een beetje als blauwhelm tussen en alles bedaart weer wat. Een heel andere relatie dan bijvoorbeeld Vangelis heeft met Sakis.

Ik vertrek naar Vizantio om wat te werken, e-mail te checken en wat zaken uit te zoeken voor Apostolis en Andonis. Ondertussen eet ik een lekkere omelet die Sakis voor mij gemaakt heeft. Zo verstrijkt de dag alweer snel. Ik zie vanaf de bergen de wolken opkomen. De wind staat vanaf zee en dat is volgens Vangelis altijd een slecht teken. Klopt ook wel want die lucht is vochtiger en botst dan tegen de bergen rondom Parga. Ik vertrek naar mijn kamer en hoor het dan al rommelen in de bergen. Terwijl ik op mijn kamer lig te lezen en naar muziek lig te luisteren gaat het buiten goed tekeer. Het regent niet veel in Parga maar het gedonder in de bergen doet daar anders vermoeden.

Om 21:00 ga ik Tamara en Tolis ophalen bij hun huis. Tolis wil een airco monteren op hun slaapkamer en ik geef ze de tip om dat niet boven hun hoofd te doen. We gaan daarna naar Castello waar we heerlijk zitten te eten en te praten. Tamara is pas 21, Tolis 35 maar in het gesprek blijkt ze een volwassen partner. Ik ken nog iemand die meer volwassen is dan haar leeftijd doet vermoeden. Na de maaltijd gaan we naar Prestige. Het is heel rustig nu in Parga. Bijna doodstil op straat en ook de bars zitten bijna leeg. Tolis is vermoeid en dus gaan we niet meer naar Antico bar maar vertrekken we om 01:30 naar huis. Ik lees nog wat en sluit een uurtje later mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje