Reisverslag  Dag 25 - Woensdag 29 juni 2011

 

08:00 Wakker. Het is bewolkt en het lijkt te gaan regenen, maar dat gebeurt niet. Nederland heeft de onweersbuien goed overleefd behalve in de omgeving van Vught. Ik volg nog even het nieuws voordat ik naar de ontbijtzaal ga. Maria zit alweer met een brede glimlach achter de receptie. Ze heeft het wel koud en trekt ook een vest aan. Verwijtend kijkt ze naar buiten maar moet lachen als ik "ti na kanoeme" roep (wat kunnen we eraan doen? de favoriete uitspraak van een Griek).

Ik maak er vandaag een kantoordag van. Er ligt wat werk op mij te wachten wat ik nu mooi kan doen nu ik een goede verbinding heb. Met radio538 aan richt ik mijn kantoor in op mijn kamer (303) en ga ik aan de slag. De tijd verstrijkt snel en een paar keer ga ik naar beneden. Zowel om de benen te strekken als om Maria te vragen een frappee voor mij te maken. Dan is er heel even een spanningsonderbreking. Maar die is genoeg om de draadloze verbinding plat te leggen. Maria weet echter enkel hoe ze de benedenverdieping opnieuw kan opstarten, waar ze op de andere verdiepingen moet zijn, weet ze niet. Ik was net klaar met werk en was met hobby bezig. Ik wil daar nog even mee doorgaan en ga dus beneden in de hal zitten.

Dan is het tijd voor een kleine siësta en hierna lig ik nog even uitgestrekt naar muziek te luisteren. Ik loop weer naar de taverna en de ober/eigenaar begint nu een praatje met mij. Toch houdt hij het oppervlakkig omdat zijn Engels niet heel goed is. Het smaakt mij weer goed en tevreden loop ik weer terug naar het hotel. Daar is het boek weer aan de beurt want dat nadert zijn ontknoping. Dat weerhoud mij ook van de slaap en dus kan ik pas na voltooiing van het boek om 0:50 mijn luiken sluiten.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje