Reisverslag  Dag 27 - Vrijdag 1 juli 2011

 

08:30 Wakker en wat schetst mijn verbazing? Het heeft geregend! Het is zwaar bewolkt en voordat ik nog even kan denken dat iemand toch een sproeier heeft gebruikt begint het weer te regenen. Ik loop naar de ontbijtzaal en vraag Thomaei om opheldering. Die kan ze mij niet geven maar zo gek heb ik het weer in Griekenland in juni (of eigenlijk juli) nog niet meegemaakt! Maar goed, ik moet vandaag toch met het verslag aan de gang.

Ik ga na het ontbijt op de kamer zitten tikken. Het regent steeds weer even en daarna trekt de lucht even op. Maar de hele ochtend en begin middag blijft het nat. En ik blijf tikken en internetten. Heb de foto's van Berry en Frances bekeken (www.berrygrasso.nl nu ook van de bruiloft en de vakantie in Spanje) en wat mail beantwoord. Ik ben dus nu bij en ondertussen is de lucht geheel opgeklaard en zie ik wat kleine plukjes (net eentje boven het hotel) en een paar stapelwolken bij de bergen verderop.

Ik ga zo de website bijwerken (ook de aanpassing van jou, Peter, kijk maar op 4 juni). Daarna lekker badderen en vanavond lekker uit eten. Ja, ik heb het zwaar maar geniet er vol van. Ik blijf dus tot zondag in Kastoria, morgen nog even het schiereiland op. Zondag naar Naousa en vanuit die plaats zal de volgende update komen. Gegroet, lieve kijkbuislezertjes!

Wordt vervolgd...

De rest van de dag wordt op de kamer doorgebracht, met uitzondering van het uitstapje naar taverna Paradisos. Daar wordt weer een heerlijke maaltijd gegeten en ik verbaas mij erover met hoe weinig mensen deze taverna het moet doen terwijl het eten echt goed is. Door de regen van vanochtend is de luchtvochtigheid wel aan de hoge kant. Gevolg: vele muggen en een natte rug als ik weer terug richting hoger gelegen hotel ben gelopen. Maar de airco helpt de lucht te ontvochtigen en ik lig nog even lekker muziek te luisteren voordat ik om 0:15 mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje