Reisverslag  Dag 71 - Zondag 14 augustus 2011

 

08:30 Wakker. Het ontbijt geschiedt vandaag in Malia Park. De maître, Jorgos, staat al op de uitkijk en begroet mij, samen met een nog wat slaperige Maria. De wekker stond uit omdat ze gisterenochtend vrij waren. Vergeten opnieuw in te stellen. Ruud werd om 6:30 met de schrik wakker maar ze zijn toch op tijd op het werk aangekomen. Maar het is even anders beginnen van de dag.

Ik ga bij Ruud buiten zitten en nuttig mijn ontbijt. Vandaag voor een deel werkdag, dus na het ontbijt ga ik mijn laptop halen en vertrek ik naar huize Jongeneelen. Daar doet Emmanuela open en ik krijg van haar ook een frappee. Het lijkt wel of ze wat van mij wil, hahaha. Ik begin te werken nadat ik eerst moeite heb om connectie te maken. Nieuwe laptop. Maar dan zijn de computers op het werk niet benaderbaar. Ook dat weet ik te verhelpen en kan ik aan de slag.

Als Ruud en Maria binnenkomen heeft dochterlief ook voor hen een frappee klaar staan en krijg ik een tweede. Het is arbotechnisch dan wel tijd voor een pauze, maar ik log netjes even uit. Dan gaat Ruud op de hometrainer (voor de bloedsomloop in zijn benen) en werk ik verder. Begin van de middag weer een lunch die bereidt is door de moeder van Maria. Altijd lekker.

Daarna gaan Ruud en Maria slapen en hervat ik mijn werkzaamheden. Om 17:00 zijn ze wakker en sluit ik de laptop. Het is weer genoeg geweest. Zij gaan zo weer aan het werk, ik ga kijken of ik nog wat slaap kan pakken. Maar dat lukt niet, ik lig daarom maar wat te lezen.

Het eten is weer bij Cretan Family maar ik voel een beginnende hoofdpijn opkomen. Je zit buiten wel lekker op een laptop te werken maar onbewust knijp je toch wel vanwege het felle licht (ook al zit je in de schaduw). Tenminste, daar gooi ik het maar op want ik heb slechts 1 biertje op. Na het eten besluit ik dan ook even rond te rijden. Dat is schijnbaar voldoende om het hoofd weer fris te maken, ondanks dat er een helm op zit. Ik rijd naar Malia Park en daar zijn Ruud en Maria net klaar. Ze halen nog even wat eten en zijn blij, morgen hebben ze vrij!

Op het balkon wordt dat gevierd. En om middernacht ook nog de naamdag van Maria! Chronia Polla! Ik ga uiteindelijk voor de raki, die valt beter dan het bier. Daar klots je zo van. Toch maken we het niet heel laat en om 01:15 sluit ik voor de laatste keer mijn luiken in kamer 103. Morgen verhuis ik naar kamer 302.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje