Reisverslag  Dag 76 - Vrijdag 19 augustus 2011

 

08:15 Wakker. Het is wel licht maar niet zonnig. Als ik naar buiten kijk dan blijken er ook fikse wolken richting bergen te hangen. Die zorgen ervoor dat de zon toch tamelijk getemperd wordt. Ik voel mij goed maar moet totaal niet aan eten denken. Ik drink dus enkel wat cola en rommel wat op de kamer. Dan ga ik richting huize Jongeneelen waar ik door oma binnengelaten wordt. Ik ga aan het verslag werken en daarna nog wat werk voor de zaak verrichten.

Het is nu 11:15 en ik ben helemaal bij met het verslag. Dat gaat zo live zodat jullie ook weer bij kunnen zijn. Vanmiddag heb ik om 17:00 weer een heerlijke massage, kijk er nu al naar uit. Ik zal zo aan Ruud vragen om mij bij oma te verontschuldigen, maar ik eet niet mee. Dus, lieve platbuislezers, het verslag wordt weer vervolgd maar ik weet niet wanneer.

Wordt vervolgd...

Ruud en Maria hebben het zwaar met het werk. Je bent twee keer op een dag bezig en komt ertussen niet tot rust. Zeker niet als er een Nederlandse vakantieganger rondloopt. Vandaar dat ze extra rust willen hebben en ik het dagelijkse bezoek drastisch ga minderen. Het zijn en blijven vrienden en dus respecteer ik zeker hun wens. Als ik ze echt vaker wil zien, dan moet ik maar in de winter langskomen.

Ik ga naar huis en bereid mij voor op weer een massage. Ja, ik ben een massage verslaafde. Dat is voor mij de manier om geheel tot rust te komen. Want ook tijdens de vakantie heb ik dat nodig. Er zijn anders altijd wel zaken die spelen. En dus vlij ik mij om 17:00 weer neer op de massagetafel en word door Louise deskundig tot ontspanning gebracht. Heerlijk!

Met een rozige blik op mijn gezicht kom ik even later de boekwinkel van Pella binnen. Daar zitten nog een paar dames naar mijn gezicht te kijken. Ik leg uit dat ik net een massage heb gehad en het kippenhok barst los. Ik laat het kakelen voor wat het is en vraag aan Pella haar oude laptop. Dat ding is weer totaal misbruikt en ik ga nog een keer proberen om hem tot leven te wekken. Ze heeft een nieuwe laptop maar die staat op de zaak en ze wil er thuis een hebben om wat te kunnen surfen. De betaling geschiedt in paidakia (vers!) en daarvoor doe ik veel, heel veel.

Dus thuis aangekomen stel ik veilig wat er op de laptop staat en zie ik een backup van 2009 staan. Dus misschien valt het herstellen nog mee. Terwijl de laptop lekker staat te ratelen is het voor mij tijd voor een hapje eten. Natuurlijk bij Cretan Family waar ik dit keer mezes bestel (allerlei kleine hapjes). Jorgos voelt precies aan hoeveel ik nu nodig heb want het is precies genoeg. Ik ben nog steeds relaxed van de massage en besluit na het eten dan ook snel het bed op te zoeken. Daar lig ik een tijd lekker te lezen totdat de oogleden het winnen en ik om 0:15 mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2011 op een rijtje