Reisverslag  Dag min-1 - Zaterdag 2 Juni 2012

 

07:10 Wakker. Aankleden en naar Appie. Onderweg de Buuf opgepikt (die reed net achteruit van haar oprit). Wat boodschappen bij Appie en dan koffie bij De Brasserie in Meppel, met Buuf en de twee Jannen (Jan Meppel en Jan Nijeveen, ik blijf discreet). Weer veel lol maar de dames achter de toog zullen de rust koesteren zolang ik weg ben.

Daarna maar een nieuwe externe schijf gekocht en door naar Boek en Blad Meppel om de laatste tijdschriften te kopen en mijn goede vriend Peter sterkte te wensen. Ik krijg van hem nog een boek. Hij kent mijn smaak en heeft mij toch vaak van goede informatie voorzien en aankoopadvies gegeven. Dat krijg je allemaal gratis bij de beste boekwinkel van Meppel (en waarschijnlijk ook van Nederland!).

Terug naar huis en dan echt spullen pakken. Maar eerst de externe schijf volgooien met 2TB aan data. Safety first, inpakken second. Ondertussen komen ook mijn ouders binnen. Die passen weer op de woning, samen met mijn echte buurvrouw Marie en de goede buurtjes daarnaast, Koos en Paulien. Ja, de woning (en ik ook de rest van het jaar) zijn in goede handen!

Inpakken gaat snel, heb al 8 jaar ervaring. Ook als transportdienst want de pakketten van/voor de familie Pronk zitten er natuurlijk ook weer bij. En ook voor Rita neem ik dit jaar wat mee. Kleine moeite, groot plezier. Zolang ik de Alpen maar overkom, zeg ik altijd.

Laatste nacht in mijn eigen bed. Sinds ik dat nieuwe bed heb, weet ik wel wat een goed bed is en zal ik het op sommige overnachtingen wel gaan missen. Maar toch zal ik niet willen ruilen (ook omdat ik weet waar mijn bed blijft staan).


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje