Reisverslag  Dag 65 - Maandag 6 Augustus 2012

 

08:30 De wekker gaat. Waarom zo vroeg? Omdat het vandaag weer 35+ qua temperatuur wordt en ik dus vanmiddag de slaap wel in haal. Nu eerst een extern ontbijtje en wel bij Acrothea. Het is altijd gezellig met Dimitris. Gisterenavond heb ik hem en Vangelis gevraagd of ze dinsdag misschien met de boot een stukje willen varen. Vangelis kan dat wat makkelijker afspreken, Dimitris vertelt nu dat hij wel even moet afwachten hoe het met het werk in zijn hotel gaat. Deze zomer zijn ze er slechts pas twee keer samen op uit gevaren en dat terwijl beide een uurtje op de boot als zeer ontspannend ervaren.

Ik vertel hem geen druk op te willen leggen, als het gaat dan gaat het en anders niet. Ik heb wel een andere druk en dat is het verslag. Er moeten weer een paar dagen geschreven worden. Daarnaast heb ik nog een website die ik graag wil afmaken en live zetten. Dus vandaag - als het toch bloedheet is - binnen met de airco aan het verslag begin. Maar eerst krijg ik van pappa-Tolis een freddo. Tolis zelf is druk gasten uit te zwaaien, nieuwe te verwelkomen en ondertussen ook nog een scooterverhuur te laten draaien.

Ik verdwijn hierna naar binnen en begin aan het verslag. Ik merk wel dat de slaap mij steeds meer in de greep krijgt, maar ik geef nog niet toe. Ook niet omdat de schoonmaakster nog langs moet komen. Tolis is al wel binnengeweest (puur om even de koelte van de airco te voelen) en vroeg zich lachend af of de site al af is. Ik heb hem weer mijn kamer uitgejaagd, of ging toch zelf weer weg omdat hij weer wat te regelen had?

Ik ben nu geheel bij de tijd. De schoonmaakster is geweest en ik ga nu het verslag live zetten en dan fijn een stukje snurken. Daarna komt de site van Tolis zodat ik morgen computervrij kan zijn (op het werk is het rustig, vakantietijd, wil ik graag zo houden). Vanavond laatste stapavond, morgen misschien met de boot varen en sowieso een afscheidsrondje, auto inpakken en naar de haven van Igoumenitsa. Om 22:00 gaat de boot en verlaat ik Griekenland (zal dan wel niet te genieten zijn).

De volgende update verwacht ik pas vanaf thuis te gaan doen, dat kan wel eens pas zaterdag 11 augustus zijn (vrijdag eerst de auto uitpakken).

Wordt vervolgd...


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2012 op een rijtje