Reisverslag  Dag 24 - Maandag 17 Juni 2013

 

Helaas is de nacht weer slecht verlopen en dat begint mij aardig te irriteren. Toch voel ik gek genoeg dat ik wel de strijd aan het winnen ben. Vannacht dacht ik echt dat ik richting griep zou gaan, volgens mij had ik wel wat koorts. Maar na een lange hete douche is de keel ook niet zo schor meer, maar ik schrik toch van mijn eerste woorden: Eucalypta in hoogsteigen persoon!

Nog steeds word ik goed gewend door Rita. Weer een kruidenthee en bezorgd vragen of ik nog iets wil hebben en hoe ik mij voel. Na het ontbijt - binnen - ga ik weer even goed in de zon zitten. Vitamine D en V zullen vast helpen. Helaas voel ik mij te slap om ook maar iets te doen. En enkel in de auto een rondje rijden, zonder bij een dorpje er wat rond te lopen, heeft geen enkele zin. Dus blijf ik weer thuis en verslind ik leesboeken.

Je merkt wel dat het weer aan het verbeteren is. Overdag wordt het warmer en in de avond koelt het wel af maar minder dan de voorgaande nacht. Ik help Rita wel met wat computervraagjes, ook over de website. En ik merk dat het hoesten minder begint te worden en dat ik mij wat beter ga voelen. Nog maar een zuigsnoepje en een in de zon zitten. Ja, ik ga winnen.

Het middagslaapje was zo diep dat ik nog een tijdje verdwaasd op het terras zit. Het weer is dusdanig opgeknapt dat ik besluit ook buiten te gaan eten. Weliswaar goed ingepakt maar de frisse lucht doet goed. En het is lang niet zo koud meer als de vorige avonden (nu 18 graden ten opzichte van 12-14 graden van de vorige avonden). Ik sms Nina want ik hoop echt een lekkere massage van haar te kunnen krijgen. Gelukkig antwoord ze bevestigend, woensdag 12:00 krijg ik een 90 minuten durende massage. Enkel van het vooruitzicht knap ik verder op!

Ik besluit een tsipouro te nemen en lees nog een paar hoofdstukken weg. Dan aspirine in het systeem en pitten. Om 23:30 sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje