Reisverslag  Dag 29 - Zaterdag 22 Juni 2013

 

07:30 De wekker wekt mij. Even later meld ik mij beneden bij Katharina die al druk bezig is. Het blijkt dat vannacht om 5 uur nog een groot aantal gasten is binnengekomen. Dus kan ik niet zomaar in het restaurant gedeelte mijn kantoor openen. Ik zit dus met de laptop op schoot en sluit de servers netjes af. Ik hoop dat straks alles weer goed op wil komen. Ondertussen heb ik wel een lekkere frappee van Katharina gekregen. Keurig voor 8 uur Nederlandse tijd ligt alles plat en kunnen ze de kabel gaan trekken en aansluiten.

Hierna ontbijt ik en begin dan aan het verslag. Het blijkt dat veel gasten het ontbijt gaan overslaan en utslapen. Dus kan ik mij om 10:30 in het restaurant installeren. Dat tikt toch gemakkelijker dan op schoot. Ondertussen krijg ik een tweede frappee en mag ik water pakken zoveel als ik wil.

De verslaglegging gaat voorspoedig en ik zie op een gegeven moment Akis met Georgia langslopen. Ik loop naar buiten en achterhaal ze bij de kruising. Daar staan we even te praten maar ze moeten verder. Vanavond heeft Akis baliedienst en zullen we verder praten.

Ik duik dus weer in de verslaglegging en het is nu 14:15 als ik helemaal bij de tijd ben. Ik zal niet meer vermelden wanneer de volgende update komt want ik heb velen teleurgesteld. Dan moet het maar een verrassing blijven. Ik ben al gebeld door Berry die ik even bijgepraat heb. Zo ga ik naar de supermarkt en daarna lekker lezen totdat ze van het werk bellen dat de stroom er weer op zit. En de volgende update zal in ieder geval weer wat dagen duren.

Wordt vervolgd...

Ik was natuurlijk net in de supermarkt toen ze belde dat de servers weer aan het opstarten waren. Ik reken snel af en ga naar mijn kantoor. De middag verstrijkt terwijl ik alles controleer en eventueel met een gerichte virtuele trap weer aan het werk zet.

Het is 18:00 als ik nog even op internet heb gezocht naar vluchten op Corfu, Preveza of Ioannina voor eind oktober. Ik kan er niet zoveel vinden. Op Thessaloniki wel maar dat is mij eigenlijk te ver. En daar komt dan ook een huurauto bij, want ik kan van Tolis niet verwachten dat hij mij daar ophaalt en brengt, terwijl hij dit op de andere bestemmingen wel gaat doen.

Ik ruim mijn kantoor op en ga met een - welverdiend - biertje op het terras zitten. Dimitra en Akis hebben de wacht weer overgenomen en ik zit een tijdje met beide te praten. Dan ga ik eten en ik krijg van Athina te horen dat ze 3 dagen gesloten zullen zijn! Ze gaan namelijk tijdens dit Pinksterweekend even naar Chalkidiki om daar van de zee te genieten. Ze wensen mij alvast veel sterkte in het warme Naousa en we zullen elkaar woensdag weer zien. Ik zal het lekkere eten van de moeder van Dimitris wel missen maar soms is dat ook maar even beter zo. Scheelt weer een paar calorieën.

Om 23:30 ben ik weer terug op de kamer en ga ik nog wat liggen lezen. Dan vallen de ogen al snel dicht want ik heb geen siësta vanmiddag gehad. Dus sluit ik om 0:10 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje