Reisverslag  Dag 38 - Maandag 1 Juli 2013

 

08:30 Kalo mina! Weer een maand voorbij en ik ben halverwege mijn vakantie. Wat gaat het snel! Vandaag is het een werkdag en na het ontbijt ga ik dus bezig voor de zaak. Er liggen diverse uitdagingen te wachten en ik kan de meeste oplossen. Tussen de bedrijven door komt Elsbeth mij heel blij maken. Komende zaterdag komt er een echtpaar waar Stelios zaken mee doet en die worden in het appartement ondergebracht. Voor mij zou ze een alternatief zoeken. Nu komt ze vertellen dat huisje 5 het weekend vrij is en ze besloten heeft dat ik erin mag blijven. Dan zou ik enkel nog voor de maandag naar dinsdag onderdak moeten regelen maar ik besluit dat ik een dag eerder het eiland ga verlaten. Hier is alles redelijk vol en op het vaste land is dat minder het geval. Dus nog een week Thassos. Ik ga verder met werken maar dan begint mijn hoofd steeds verder te knellen want uitmondt in een hoofdpijn.

Het is ondertussen 16:00 en met twee aspirine ga ik even plat. Anderhalf uur later wordt er op mijn deur geklopt. Het blijkt Noortje te zijn die terug is van werk en wat spullen in de koelkast wil leggen omdat ze zelf geen koelkast op de kamer heeft. Geen probleem maar ze schrikt als ik vertel dat ik lag te slapen. Ze verontschuldigd zich - dat was niet nodig - en ik met weer snel naar bed. Maar de hoofdpijn is goed gezakt en ik werk dus weer wat aan het reisverslag.

Dan een lekkere douche en op naar een avondmaaltijd. Messogios is het weer. Vandaag weinig kans op regen maar er zijn wel voldoende wolken. Het is koel en dus ga ik onder de overkapping zitten. Na een smakelijke maaltijd praat ik nog een tijdje met Niko en Akis. En dan ga ik weer naar huis en luister daar nog even naar muziek alvorens ik om 01:00 mijn luiken sluit. Ik ben de laatste die dat doet in het pand, alle andere liggen al lang op een oor.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje