Reisverslag  Dag 45 - Maandag 8 Juli 2013

 

-08:00 Net voor de wekker ben ik wakker. Vandaag een werkdagje en vooral verslag. Dus begin ik al snel te tikken en produceer twee dagen verslag. Dan is het wat werken, aansluitend een ontbijtje en daarna de auto in de garage zetten. Elsbeth heeft namelijk wat vracht wat naar Nederland mee mag. Daarvoor is het beter om de auto weer even opnieuw in te richten en dat gebeurt het prettigst in de garage omdat het daar nog relatief koel is.

Na een uurtje ben ik daarmee klaar en rijd ik de auto weer naar buiten. Daarna als een speer naar het zwembad voor een plons. Even opdrogen en dan weer aan het verslag. Tussendoor even een klein tukkie en dan weer verder tikken. Ik zie dat ze op het werk nu nog wat vraagjes hebben dus ga ik zo nog heel even aan het werk. Vanavond met Noortje en Elsbeth uit eten en morgen vertrek ik naar Kalambaka. Drie nachten in hogere sferen en dan richting Pileon.

Ik ben dus nu geheel bij, de volgende update zien jullie vanzelf weer verschijnen.

Wordt vervolgd...

Nog even een verbinding met werk gemaakt en wat zaken verholpen en beantwoord. Dan duik ik snel het zwembad in. Ik lig er net in als Noortje ook sissend erin duikt. De is de heuvel weer in een stevig tempo opgekomen en wil dat samen met het werkzweet van haar af laten glijden. Terwijl we opdrogen kletsen we wat. Ze kijkt er naar uit als ze straks een paar dagen vrij heeft en met haar vriendje en moeder het eiland kan verkennen. Daarnaast hoopt ze dat ze in Groningen op de medicijnen studie wordt ingeloot.

Nadat iedereen zich heeft omgekleed voor de avond - de ene wat eerder dan de ander, hè drukke Elsbeth? - gaan we met de auto van Elsbeth naar Mesogios. Laatste avond dus neem ik de dames en Tijn mee voor een maaltijd bij mijn vrienden. De gesprekken gaan over van alles terwijl er allerlei gerechten op tafel verschijnen. Maar het type gesprekken verandert totaal als Stelios met een Engelse inkoopster aanschuift. Die Engelse inkoopster heeft namelijk een aanzoek in Barcelona gekregen van haar vriend en plots gaat het tussen haar en Noortje enkel over trouwen, jurken en nog wat meer. Ik zit duidelijk in de verkeerde hoek, waarop Stelios flink begint te lachen.

Al met al een gezellig afsluiting van weer een goede tijd op Thassos. Ik neem afscheid van Nikos, Drago en Akis. Stelios is dan alweer vertrokken met de inkoopster, er moeten nog wel even zaken geregeld worden. Gelukkig heb ik hem nog wel even gesproken, deze hard werkende man. Met de dames en Tijn kom ik weer thuis aan, wordt door hen bedankt voor de maaltijd en we wensen elkaar een goede nacht. Ik lig nog even te lezen en sluit om 0:30 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje