Reisverslag  Dag 58 - Zondag 21 Juli 2013

 

07:45 Ik word wakker. Ik voel mij niet geheel fit maar het is wel een werkdag want ik moet voor maandag iets regelen voor iemand op kantoor. Ik maak een ontbijtje en pak daarna mijn laptop en de spullen voor het strand. Op de scooter gaat het naar Stalida, naar Nemo Bar. Daar is Anita net bezig om de zaak te openen. Ik word hartelijk begroet maar dan moet zij verder en ik ga alvast mijn laptop uitpakken.

Niet lang daarna heb ik verbinding en een koffie maar dan valt de spanning uit. Gelukkig maar heel even en kan ik weer aan het werk. Ik zit in de schaduw maar het omgevingslicht is toch nog zo fel dat ik wat moet knijpen met mijn ogen. Maar ik werk stug verder, het is niet anders. Zo verdien ik weer wat dagen terug van mijn vakantie. Na diverse koffie's en een hapje heb ik het werk klaar en kan ik een deel van het verslag wat ik gisteren heb ingetikt live zetten. Ik heb helaas ondertussen een knetterende koppijn. Dus de rest van het verslag komt morgen wel en ik ga ook niet zwemmen.

Ik ga richting huis, neem wat aspirine en duik mijn bed in. Na een slaap van 2,5 uur is het 19:30 als ik wakker word. Dat voelt al een stuk beter. Ik besluit een broodje thuis te eten. Daarna kijk ik wat video op mijn laptop (van de harde schijf omdat ik geen internet in het appartement heb). Het is 23:00 als ik het genoeg vind en weer lekker ga liggen en mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje