Reisverslag  Dag 60 - Dinsdag 23 Juli 2013

 

08:45 Wakker. Ik was om 6:00 ook even klaar wakker maar na een tijdje woelen ben ik toch weer in slaap gevallen. Na een ontbijtje rijd ik naar Pellagia in de boekhandel. Ik zit een tijdje met haar te praten en hoor dat er afgelopen een gevecht is geweest tussen twee zwarte Engelsen. En een van de twee heeft de andere doodgestoken (eerst wordt gezegd met mes, later blijkt het een kapot geslagen bierfles te zijn). Ze vermoeden drugsdealers en dat ze het in Engeland al met elkaar aan de stok hadden. En nu hebben ze het in Malia definitief met elkaar uitgevochten. De dader is spoorloos maar ze weten wie het is. Het wemelt van de politie die rondrijdt op zoek naar hem.

Ik pak thuis mijn spullen en ga naar Sissi toe. Geen laptop, enkel de iPad mee om wat te facebooken en te wordfeuden. En daarnaast diverse fora met modelspoorinfo door te lezen. Er staat ook vandaag veel wind en bij de eerste bar waai ik bijna weg. Dus door naar een tweede bar waar ik uit de directe wind zit maar toch nog wel wat woei krijg om koel te blijven. Ik snack wat en daarna weer een koffie. Ondertussen is het piratenschip uit Chersonissos binnengevaren met veel muzikaal geweld. En de mensen zwermen nu door Sissi heen.

Zo verstrijkt ook de middag en ga ik weer op huis aan. Daar pak ik weer het leesboek ter hand en zo begint de avond. Ik eet thuis wat (een broodje) en ga daarna video liggen kijken. En zo is de avond ook zo weer om en sluit ik om 23:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2013 op een rijtje