Reisverslag  Dag 03 - Zondag 18 Mei 2014

 

08:00 Ook op de Zondag is de ontbijttijd op 09:30 gezet. De ene is wat fris en fruitiger dan de andere maar iedereen zit op tijd aan tafel. Hierna gaan we weer in de auto's voor een ritje. We komen nu bij een ander plaatsje aan de Moezel tot een stop. Er is een voetbalveld en ook de volleybal wordt weer gebruikt. Nadat iedereen weer wat energie heeft verbruikt en Lisa en Daisy diverse eenden hebben gelokt met hun gekwaak (dankzij een grassprietje), rijden we weer naar huis terug.

Er wordt nog even snel in het zwembad geplonsd want we eten vandaag vroeg. GrassoFive (het gezin van Harry en Monique) gaat rond 18:00 op huis aan, morgen is het een schooldag. De kids van Trudy en Martin hebben dat probleem niet. Lisa werkt al en Marc heeft verlof van stage. Dus gaan om 15:30 de meegebrachte bakplaten aan in de tuin, zoekt iedereen een plekje er omheen (in de zon of schaduw) en zitten we al snel te smikkelen en te smullen. Er is meer dan voldoende vlees, dus niemand komt tekort.

Met de buikjes gevuld zwaaien we daarna GrassoFive uit en word ik meteen daarna uit de slaapkamer van Berry en Frances verbannen. Berry helpt mij wat graag verhuizen. Sommige gaan nog zwemmen of wandelen, ik besluit een relax avond te hebben. De sauna gaat aan en na twee rondjes zweten ga ik lekker liggen lezen in bad. Ik ken iemand die bijna iedere avond in bad ligt te lezen of muziek te luisteren en ik begrijp nu wel waarom.

Rozig kom ik beneden en kruip met mijn leesboek op de bank terwijl Berry en Frances de sauna in duiken. De rest speelt een spelletje maar mijn hersencellen kunnen dat nu niet aan. Ik werp mij nog wel even op als scheids maar dat wordt niet altijd gewaardeerd, dus duik ik maar lekker in mijn boek. Ton, je had gelijk, het verhaal pakt je zo dat je het boek moeilijk weg kan leggen.

Maar aan alle goeds komt ook een eind. GrassoFive is heelhuids thuis en in villa Grasso sluiten de luiken ook rond 23:30.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje