Reisverslag  Dag 04 - Maandag 19 Mei 2014

 

07:30 Omdat we het huisje moeten verlaten om 10:00 zijn we er al vroeg bij. Ik stop de spullen in de auto, smeer broodjes voor onderweg en dan hebben we nog een laatste ontbijt voordat alles richting auto's gaat en een laatste inspectie van villa Grasso gedaan wordt. Er blijft niets achter.

We verlaten het park en de auto's van Pa en Berry volgen mij richting de A61. Net daarvoor vinden we een parkeerplaats met een mooi uitzicht op het Moezel dal. Na nog wat gedronken te hebben neem ik van iedereen afscheid en wordt ik uitgezwaaid als ik richting het zuiden stuur, op weg naar Oostenrijk.

De rit verloopt voorspoedig en ik heb slechts een kleine file bij een fiks ongeluk. Een vrachtwagen is van mijn kant door de middenvangrail gestuiterd en op de andere weghelft terecht gekomen. Ik hoop dat nooit mee te maken, wat zal je dan schrikken zeg.

Maar zoals gezegd, alles ging prima en nadat ik in Steinach am Brenner de dieseltank gevuld heb, meld ik mij rond 17:30 bij het hotel. Kamer 308 begint bijna mijn vaste kamer te worden. Ik besluit nog wat te gaan wandelen maar dat wordt een frisse bedoeling. Er hangen flink wat wolken en ook de wind is krachtig. De keuze om dan de kerk op de heuvel te bezoeken heeft dan als resultaat een mooi uitzicht en een verkleumd lijf.

Maar een biertje aan de bar en een warme douche op de kamer zorgt weer voor de nodige warmte. Ik hoef niet te betalen voor het internet (vaste gast) en ik kan dus nog wat appen met diverse mensen. Maar de avond duurt nu niet heel lang. Morgen wil ik om 6:00 in de auto zitten. Ik heb van Franz al een ontbijtpakket gekregen en dus sluit ik om 22:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje