Reisverslag  Dag 11 - Maandag 26 Mei 2014

 

08:00 Wakker. Na een ontbijt ga ik weer aan het werk. Ik kan wat zaken telefonisch afstemmen, dat gaat toch makkelijker dan via de mail. Het wordt er niet simpeler op maar dat is de uitdaging. En zodoende verdien ik weer een paar dagen terug die ik dan lekker in het najaar op ga nemen (heb nog een pluim die ik ga verzilveren). Men zal wel denken, is met een flinke vakantie bezig en plant dan al de volgende?!? Ja, want dat zijn de krenten in de pap waardoor ik het werk kan volhouden.

Maar goed, nu gaat het werken een stuk beter en sluit ik met een goed gevoel de laptop. Het is 13:00 en ik ga alvast wat spullen inpakken. En die stop ik alvast in de auto waarna ik lekker op de bank in de bar neerstrijk met een nieuw boek. Het is deel 1 van drie delen maar de titel ga ik niet vermelden. Laat ik het houden bij de omschrijving dat je het als mogelijke bedrijfsliteratuur zou kunnen beschouwen. Daar moeten jullie het mee doen, lieve platbuislezertjes.

Dan is het tijd om de laatste spullen in de auto te gooien, af te rekenen en de auto richting Athene te sturen. De snelweg tussen Patras en Athene is voor een groot gedeelte een bouwplaats. Samen met een nieuw spoor moeten de verbindingen tussen deze twee grote steden flink verbeterd worden.

De rit naar de haven van Pireaus verloopt prima. Doordat de haven dichtbij is, is de diesel hier ook goedkoop. Ik tank voor 1,29 per liter diesel. Is de baas ook weer blij mee, drukt de kosten van de declaratie. Ik kom om 18:50 bij de juiste pier aan en stuur meteen de boot op. In de onderste garage kom ik terecht en ga daarna snel naar mijn hut. Ik had boterhammen in het hotel klaar gemaakt en die eet ik nu op terwijl ik lekkere muziek luister.

Iets over 21:00 vertrekt de boot en kort daarna gaat het licht uit en sluit ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje