Reisverslag  Dag 18 - Maandag 2 Juni 2014

 

07:00 Gaat de wekker. Even de nodige dingen doen en dan richting Nemo Bar. Ik heb zaterdag nieuwe programmatuur live gezet en wil nu nog wat controleren voordat men in Nederland om 8:00 (het is dan hier 9:00) aan het werk gaat.

Dus open ik mijn kantoor weer bij de beachbar en controleer nog wat zaken. Alles is oke en ik wacht het verder af. Ik blijf de gehele dag aan het werk, handel dus openstaande zaken af terwijl ik in kan grijpen als er toch iets geks gebeurd.

En zo verstrijkt de ochtend, flink voorzien van koffie door Anita en Besi, daarna een kleine lunch en weer wat koffie op de middag. Het is rommelig maar gelukkig weinig gekke zaken die door mij veroorzaakt worden. Vriend en collega Marco heb ik diverse keren aan de lijn. Het werkt prima samen maar dat hebben we dan al jaren in Assen gedaan. En wat wil je bij een tweeling? Hij is voortgekomen uit een half eitje en kwam twee maanden eerder ter wereld. Ik bleef nog even zitten, had tenslotte anderhalf eitje als start. In Assen stonden we ook bekend als Asterix en Obelix maar ik heb mijn hele leven nog geen everzwijn op!

Maar goed, alle gekheid op het welbekende stokje, samen hebben we veel plezier en houden we de werksfeer voor ons en Sophie goed. En daar gaat het om. Zodoende vliegt de middag ook voorbij en is het 17:15 als ik mijn kantoor ontmantel en enigszins stijf uit de stoel kom. Tussendoor natuurlijk wel een paar keer de benen gestrekt maar eigenlijk altijd te weinig. Zittend beroep, niet altijd handig.

Nu het werk gedaan is mag ik van mijzelf wel een biertje. En dat mag ook van de nieuwe barman, Jorgos. Ondertussen hebben Anita en Besi de werkdag er ook op zitten en gaan op huis aan terwijl ik nog even aan de bar blijf hangen met een tweede biertje. Ik eet vanavond weer thuis en dus staat er brood, tomaat en een blikje keftedakia op het menu. Daarna wordt het leesboek weer opgepakt en lig ik ook nog muziek te luisteren. Dat laatste is een heerlijke lounge muziek en die zorgt ervoor dat ik bijtijds mijn luiken sluit, het is dan 23:30.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje