Reisverslag  Dag 32 - Maandag 16 Juni 2014

 

08:30 Wakker. Goed geslapen en omdat ik voldoende water gisterenavond ben blijven drinken heb ik geen boze kaboutertjes die mijn hoofd bewerken met hun hamertjes. En ja, ik weet dat ik vaak verkleinwoorden gebruik, maar dit keer is het nodig. Vandaag is ingepland als werkdag, maar die kan pas beginnen als ik eerst een ontbijt heb genuttigd en voldoende koffie tot mij genomen heb.

We ontbijten binnen want het is buiten een schamele 15 graden. Het ontbijt smaakt er niet minder om en is een goede basis voor een werkdag. Over de rest van de dag kan ik redelijk kort zijn want dat is niet erg interessant voor jullie en daarbij valt het meeste onder bedrijfsgeheim. Maar goed, de dag verstrijkt snel. Ondertussen wel een lunch weggewerkt terwijl het werk doorging.

Buiten is er een bui gevallen maar ik zit binnen. Warm binnen kun je ook niet helemaal zeggen, maar gelukkig heb ik lange broek en trui aan. De avond valt in en dan komen er altijd heerlijke geuren uit de keuken. Ik heb het werk ondertussen verlaten en heb mijn leesboek weer opgepakt. The hobbit, eindelijk kom ik er aan toe om die te lezen.

Het diner wordt binnen geserveerd en afgesloten met een frappee porfyron. De meeste mensen gaan bijtijds richting kamer en ik volg hun voorbeeld. Het is 23:30 als ik mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje