Reisverslag  Dag 36 - Vrijdag 20 Juni 2014

 

08:30 Ik meld mij beneden voor een ontbijt, dit keer met een omelet met cantharellen erin. De verwachting is dat er vandaag verschillende buien gaan vallen en dus ga ik aan mijn verslag werken.

Maar wat er ook gebeurt, er valt geen spetter! Dus loop ik regelmatig weg van mijn laptop om even lekker in het zonnetje te gaan zitten. De wind maakt het nog wat fris, de luchttemperatuur haalt net de twintig graden, maar in de zon voelt het echt wel warmer aan.

En dan weer naar binnen om weer een dag weg te tikken. Als jullie dit lezen dan ben ik helemaal bij de tijd en is het 16:00. Morgen vertrekken Ruud en Johanna en ook Han en Maaike met hun hele club. Er blijft dan 1 echtpaar over maar er komen nieuwe gasten. En ik vertrek pas donderdag hier dus ga nog een paar zonnige dagen tegemoet, hoop ik dan toch eindelijk. Dus de volgende update komt waarschijnlijk uit Kalambaka. Blijf het reisverslag bekijken, dan weet je het snel genoeg.

Wordt vervolgd...

Ik ga even op bed liggen lezen. Dat is soms lekkerder dan in een stoel of op een bank. ik ben niet in slaap gevallen maar dat scheelde niet veel. Hypnos had mij bijna te pakken! Daarna pak ik een lekkere douche en ga weer naar beneden. Het is de laatste avond van Ruud en Johanna, morgenmiddag vertrekken die. Johanna kan er nu al tegenop zien om met de auto langs die bocht te moeten. Ik kan mij dat goed voorstellen. Maar gelukkig lijdt haar lust om te eten er dit keer niet onder. Ik zit samen met hun weer lekker te smullen van de heerlijke maaltijd die Yiannis weer uit de keuken laat komen. En als afsluiter natuurlijk weer een toetje van Rita.

Het is weer een gezellige avond en we blijven lang natafelen, samen met Rita die ons gezelschap komt houden. Maar aan alle goeds komt ook een eind en die eindigt vandaag rond 23:00. Ik blijf nog even hangen en ga wat later richting kamer. Maar om 23:45 sluit ook ik mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje