Reisverslag  Dag 39 - Maandag 23 Juni 2014

 

08:45 Vandaag staat er weer een werkdag op het programma, maar als eerste natuurlijk een ontbijt. De temperatuur gaat gestaag omhoog, de zomer is nu daadwerkelijk begonnen. Ik zit nog even als een stokstaartje voor het hotel op te warmen en ga daarna naar mijn kantoor binnen en ga aan de slag.

Zo verstrijkt de ochtend, met af en toe een nieuwe frappee van Rita. In de middag voel ik een kleine hoofdpijn opkomen. Ik drink nog wat extra water maar voel dat er toch even medicinaal tegen opgetreden moet gaan worden. Die neem ik in en omdat het nu alweer 16:00 is, hou ik het nu voor gezien. Straks moet ik nog even online omdat er wat zaken gedaan moeten worden terwijl niemand meer aan het werk is.

Dus duik ik even het bed in om de medicijnen het werk te laten doen. Dat lukt goed want ik word met een bijna frisse kop weer wakker. De Lefkada schatgravers komen dan vermoeid binnen, ze hebben een fikse tocht gemaakt, en zien mij nog steeds achter de laptop. Ik stel Angelique gerust dat ik ook wel even geslapen heb.

Het diner wordt samen met Peter, Ruud, Angelique en Monica aan tafel genuttigd. Morgen vertrekken ze alweer, terug naar Lefkada en ik weet nu al dat ik ze - en hun gezelligheid - zal gaan missen. Maar we worden vriendjes op facebook en hebben nu nog een gezellige avond. De dames laten zich nu niet verleiden tot meerdere glaasjes tsipouro, volgens mij hadden ze er vanochtend best een beetje last van. Maar ze hebben er weer een mooie tocht op zitten en vertellen er weer driftig op los.

En zo verstrijkt de avond ook weer veel te snel en is er weer een dag voorbij. Het hotel is weer in diepe rust als ik om 0:30 mijn luiken sluit.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2014 op een rijtje