Reisverslag  Dag 06 - Donderdag 28 Mei 2015

 

06:50 Ik ben wakker! Tien minuten later schalt Evers staat op door de kamer, want die is net begonnen (het is in Nederland dan 6:00). Na het ontbijt, wat kort en krachtig is, ga ik meteen aan de slag. De verbinding is wat instabiel, maar het lukt mij toch wat zaken te regelen voordat om 07:30 de eerste collega's aan het werk gaan.

Over de rest van de dag kan ik kort zijn. Ik heb met hindernissen gewerkt. Na 4 uur was het tijd voor een koffiepauze. Ik ben net bij het station als er een fikse bui los barst. Ik zit droog op het terras en Anna komt toch mijn freddo brengen. Ook een tweede gaat er in en dan is de bui ook weer over. Via de supermarkt ga ik terug en aan de slag.

In de middag verdwijnt mijn internetverbinding helemaal. Heb een uurtje gewacht en toen toch maar aan de eigenaresse gevraagd. Die had wel internet. Ze probeert het een en ander, maar geen resultaat. Op de laptop kan ik nog werken via een andere wifi, maar dat gaat slecht. Dus nog maar eens doorgevraagd en uiteindelijk met de eigenaresse een verdeelbox herstart. En dat hielp! Dus kon ik het werken voortzetten en voltooien.

Het avondeten bestond uit gehaktballetjes met feta. Samen met een flesje retsina een prima maal. Ik ga niet verder met het verslag, dat komt morgen nar de treinreis wel. En zo gaat de avond voorbij met muziek en TV. Ik sluit om 23:15 mijn luiken.


Vorige dagVolgende dag

De vakantiedagen van 2015 op een rijtje